BESTELLING EN LEVERING

U klikt rechts bovenaan onze site op ‘mijn account’. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in en klik op ‘account aanmaken’. U ontvangt vervolgens een e-mail met het wachtwoord waarmee u voortaan op onze site kunt inloggen. Zo eenvoudig is het. U kunt uw wachtwoord vervolgens zelf aanpassen.

Dat overkomt de besten. Klik rechts bovenaan onze site op ‘mijn account’. U komt dan bij het inlogscherm. Hier klikt u op ‘wachtwoord vergeten’, u vult uw e-mailadres in waarna we u direct een nieuw wachtwoord sturen.

Mocht u niet thuis zijn dan probeert PostNL het de volgende dag opnieuw. Als dit weer niet lukt wordt het pakketje naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht.

Wanneer uw bestelling nog niet verzonden is kunt u uw bestelling nog annuleren. Voor het annuleren van uw bestelling neemt u contact op met onze klantenservice.

Wanneer u met IDEAL betaald, duurt het crediteren van uw bestelling ongeveer drie werkdagen. Bij een betaling met creditcard wordt de reservering van het bedrag binnen drie dagen opgeheven.

RETOURNEREN EN RUILEN

U mag binnen 30 dagen uw artikel ruilen voor een ander exemplaar. Artikelen kunnen alleen geruild worden wanneer deze ongeopend of ongebruikt zijn en waarvan de verzegeling nog niet verbroken is. Voor het ruilen van artikelen neemt u contact met ons op.