Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Preuvenemint 2023

augustus 24 @ 18:00 - augustus 27 @ 23:00

 

Maastricht maakt zicht weer op voor het jaarlijkse culinaire hoogtepunt: het Preuvenemint. Dit jaar wordt het nog specialer, want wij, Thiessen Wijnkoopers, zijn weer van de partij en we hebben een verrassende partner aan onze zijde: Gastrobar Dock 5!

Wat is het Preuvenemint?

Het Preuvenemint is het is het grootste eetfestival van Nederland. Jaarlijks transformeert het Vrijthof in Maastricht tot een waar gastronomisch paradijs. Gedurende vier dagen in augustus komen culinaire liefhebbers samen om te genieten van heerlijke gerechten, wijnen en het gezellige samenzijn. Met gratis toegang voor iedereen is het Preuvenemint dé plek waar traditie, innovatie en de bourgondische sfeer van het zuiden elkaar ontmoeten. Hier vieren we het leven met lekker eten, mooie drankjes en goed gezelschap.

Een terugkeer om naar uit te kijken

Na een aantal jaar van afwezigheid, maken we een grootse terugkeer naar het Preuvenemint. Onze stand zal, zoals je van ons gewend bent, bol staan van heerlijke wijnen en sprankelende champagnes. Van frisse witte wijnen tot robuuste rode varianten, we hebben voor elk wat wils.

Samenwerking met Gastrobar Dock 5

Onze samenwerking met Gastrobar Dock 5 tilt onze aanwezigheid naar een heel nieuw niveau. Deze culinaire hotspot uit Maastricht staat bekend om haar vernieuwende gerechten en hoogwaardige ingrediënten. Samen zorgen we ervoor dat de bezoekers van het Preuvenemint een perfect gebalanceerde wijn- en spijscombinatie krijgen voorgeschoteld.

Menu

Sluit je bij ons aan!

We ontvangen jou graag op het Preuvenemint en zorg dat je deze bijzondere combinatie van Thiessen Wijnkoopers en Gastrobar Dock 5 zelf komt ervaren. We beloven je, het wordt een editie om nooit te vergeten!

Tot dan, op het Preuvenemint 2023!

Wil je weten wat er allemaal te doen is tijdens het Preuvenemint? Neem een kijkje op hun website. 
https://preuvenemint.nl/

Gegevens

Begin:
augustus 24 @ 18:00
Einde:
augustus 27 @ 23:00

Locatie

Vrijthof Maastricht
Maastricht, 6211 LC Nederland + Google Maps
Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Sidebar

Ben jij ouder dan 18?

U moet 18 jaar of ouder zijn om de pagina te bekijken. Verifieer uw leeftijd.

Toegang verboden

Uw toegang is beperkt vanwege uw leeftijd.

Ik ben 18 of ouder Ik ben jonger dan 18
Start typing to see products you are looking for.