OUDSTE WIJNWINKEL VAN NEDERLAND

Webshop Thiessen Wijnkoopers

Thiessen Wijnkoopers is een wijnhandel met een eeuwenlange historie en heeft ruim driehonderd jaar kennis in huis. Die kennis delen we graag op een manier die bij jou past. Dus of je jezelf verwent met een wijn naar eigen smaak, of juist iemand anders wil verrassen met een passend cadeau, wij vinden altijd die kwaliteitsfles die daarbij past. Check onze webshop of - nog beter - kom als je in de gelegenheid bent langs in onze sfeervolle wijnwinkel in hartje Maastricht.
Ruinart Masterclass

Duik in de wereld van Ruinart met onze exclusieve Ruinart Masterclass

Op zaterdag 9 en dinsdag 12 maart van 19-21 uur geeft Thiessen Wijnkoopers je de kans voor deze unieke ervaring, waar liefhebbers van verfijning en elegantie zich kunnen verdiepen in de kennis en wijnen van het oudste champagnehuis ter wereld. Deze masterclass, gepresenteerd door een expert van Ruinart zelf, belooft een diepgaande ontdekkingstocht te zijn in de rijke geschiedenis, de kunst van het champagne maken en de subtiele nuances die Ruinart onderscheiden. Met slechts 25 plaatsen beschikbaar voor elke sessie, bieden we een intieme en exclusieve setting waar elke slok vergezeld gaat van deskundige uitleg en persoonlijke aandacht.

BAR1717

Bezoek onze nieuwe wijnbar!

In onze wijnbar worden onze zorgvuldig geselecteerde wijnen gepaard met verfijnde gerechtjes, puur en authentiek, rechtstreeks uit Zuid-Limburg. Deze lokale parels zijn met oog voor kwaliteit geselecteerd, en zorgen voor een smaakcombinatie die je niet snel zult vergeten.

De mooiste feestlocatie van Maastricht

Evenementen bij Thiessen Wijnkoopers

En wat voor onze wijnen geldt, geldt ook voor evenementen en onze activiteiten: of je nu een bruiloft plant, een vergadering, borrel , rondleiding of wijnproeverij: wij kunnen jou en je gasten perfect ontvangen en hun die bijzondere ervaring bieden waar je naar op zoek bent. Die wow-factor die jouw evenement onderscheidt van al die andere momenten.