MASTERCLASS

Duik in de wereld van Ruinart met onze exclusieve Ruinart Masterclass

Ruinart Masterclass

Zaterdag 9 en dinsdag 12 maart

Ruinart, het oudste champagnehuis ter wereld, belichaamt een tijdloze elegantie. De unieke vorm van een Ruinart-fles is direct herkenbaar en staat symbool voor de verfijning van deze champagne. Het is de champagne die je kiest wanneer er werkelijk iets te vieren valt. Gedurende twee eeuwen was Ruinart in handen van dezelfde familie, wat de rijke geschiedenis en erfgoed van dit prachtige merk benadrukt. Laat ons je meenemen op een boeiende reis door het ontstaan en de diverse champagnes van Ruinart.

Op zaterdag 9 en dinsdag 12 maart van 19-21 uur geeft Thiessen Wijnkoopers je de kans voor deze unieke ervaring, waar liefhebbers van verfijning en elegantie zich kunnen verdiepen in de kennis en wijnen van het oudste champagnehuis ter wereld.

Deze masterclass, gepresenteerd door een expert van Ruinart zelf, belooft een diepgaande ontdekkingstocht te zijn in de rijke geschiedenis, de kunst van het champagne maken en de subtiele nuances die Ruinart onderscheiden. Met slechts 25 plaatsen beschikbaar voor elke sessie, bieden we een intieme en exclusieve setting waar elke slok vergezeld gaat van deskundige uitleg en persoonlijke aandacht.

Of je nu een doorgewinterde champagnekenner bent of nieuw bent in de wereld van bubbels, deze masterclass is de perfecte gelegenheid om je kennis te verdiepen en je palet te verrijken. Mis deze kans niet om deel te nemen aan deze bijzondere masterclass bij Thiessen Wijnkoopers.

“Een masterclass van het oudste champagnehuis ter wereld”

Ruinart Proeverij in BAR1717

Naast onze exclusieve Ruinart Masterclass, bieden wij van 8 t/m 30 maart een bijzondere Ruinart proeverij aan in onze sfeervolle wijnbar. Voor slechts €42,50 kun je genieten van drie proefglazen Ruinart champagne, elk zorgvuldig gecombineerd met kleine, bijpassende bites die de verfijnde tonen van deze prachtige champagne versterken.

Dus, als je geen plek meer kunt bemachtigen voor de masterclass of gewoon in je eigen tijd wilt genieten van de finesse die Ruinart te bieden heeft, is dit je kans. Deze proeverij is de ideale manier om een avond met vrienden speciaal te maken, of om jezelf te verwennen met een moment van pure luxe.

Interesse in een persoonlijke wijnproeverij?

Neem contact met ons op

Interesse in een persoonlijke wijnproeverij bij Thiessen Wijnkoopers? Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Naam(Vereist)